Vaše omiljeno kino

Molimo odaberite omiljeno kino, time će pretraga na Cineplexx.hr biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaše omiljeno kino

  • Cineplexx City Center one East
  • Cineplexx City Center one Split

SUPER SRIJEDA U CINEPLEXXU


04. STUDENOG

Ova srijeda je SUPER SRIJEDA!
Ne propustite GRATIS MENU i ulaznice već od 22 kune!

Ulaznice su u prodaji!

detalji

Super srijeda u Cineplexxu se ne propušta!
Ako se pitate zašto, odgovor je jednostavan. Uz cijenu ulaznice već od 22 kune*, uz svaku ulaznicu poklanjamo vam GRATIS MENU!

Ulaznice su već u prodaji tako da možete odmah odabrati svoj omiljeni film, a kokice i piće preuzmite na blagajni kina u srijedu.

Vidimo se u srijedu, 04. studenog, u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split!

*Cijena se odnosi na 2D filmove u trajanju do 120 minuta. Za 3D filmove, MX4D filmove, Love Box sjedala, VIP sjedala i filmove s posebnom dužinom trajanja primjenjuju se nadoplate prema važećem kino cjeniku. Cijena se ne odnosi na pretpremijere i posebne projekcije.

Novi mutanti

Ovo je jedinstvena i originalna priča koja nas uvodi u potpuno novi svijet Xmena, drugačija od bilo koje priče iz Marvelovog svijeta. Ton je iznenađujući, žanr je neočekivan, radnja je misteriozna i uznemirujuća.

Novi mutanti

Pljačka stoljeća

Film prati grupu lopova koja je 2006. godine organizirala pljačku poslovnice Banco Río u Acassusu, jednu od najoriginalnijih i najpoznatijih pljački banke u povijesti Argentine.

Pljačka stoljeća

Poslije svega: Sudar

Nastavak velike uspješnice serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive.

Poslije svega: Sudar

Rat u kući

Robert De Niro u urnebesnoj igri izdržljivosti s desetogodišnjim unukom.

Rat u kući

Scooby Doo!

SINKRONIZIRANO!

Scooby Doo!

Stan 32

U najgledanijem ovogodišnjem španjolskom filmu, koji je temeljen na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.

Stan 32

Tenet

Masivni, inovativni i do sada najambiciozniji akcijski blockbuster koji je režirao i napisao fantastični Christopher Nolan, poznat po mega uspješnicama Početak, Memento, Batman trilogija, Dunkirk, Interstellar.

Tenet

Trolovi: Svjetska turneja

Popularni Trolovi se vraćaju! Veliki hit iz 2016. godine dobiva nastavak jer se mala stvorenja koja vole pjevati i plesati vraćaju na velike ekrane 2020. godine.

Trolovi: Svjetska turneja